Massage och medial vägledning

Vi erbjuder olika typer av behandlingar för både kropp, sinne och själ som ger dig en bra start och en väg framåt i harmoni och välmående.

Behandlingar för välbefinnande på alla plan

Hos mig erbjuds olika behandlingar, som frigör låsningar både på det fysiska, själsliga och andliga planet. Genom att arbeta djupt och kärleksfullt med dessa låsningar får du hjälp att finna din väg för ett bättre välmående.

Taktil massage

Taktil massage är en fantastisk, omsorgsfull och medveten metod av beröring för att skapa trygghet, avslappning och ett ökat välbefinnande.

Taktil massage är en erkänd komplementär metod inom vård och omsorg. Den taktila massagen passar för alla, för barn, personer med skador och smärttillstånd av olika slag och är också mycket bra vid stress, smärta och oro.

Effekter vi ofta ser

En djup avslappning, bättre sömn, förbättrad mag- och tarmfunktion, sänkt blodtryck, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta och oro.

Din investering:

Helkroppsmassage 90 min.: 850 kr
Halvkroppsmassage 60 min.: 650 kr

Medial vägledning

Under en medial vägledning hos mig, kanaliserar jag ner svaren på de frågor du har och förmedlar informationen till dig. Det ger dig en förståelse hur du kan gå vidare på din
livsväg.

Jag erbjuder också vägledning på distans. Du sänder dina frågor till mig via mail och jag skickar svaren till dig. Önskar du att vi håller vägledningen online eller via telefon är även detta möjligt.

Din investering:

60 min 700 kr / 90 min.: 900 kr

Bachs blomsterterapi

Dr Bachs blomsterterapi skapar möjlighet att hitta harmoni mellan kropp, själ, personlighet och ande. Dr Bach insåg sambandet mellan negativa känslor och fysiska sjukdomar.

Blommor som läker

Metoden är ett fullständigt healingsystem, bestående av 38 olika blomsterdroppar, som hjälper mot lika många negativa själstillstånd.

Du får med hjälp av dessa droppar kontakt med ditt inre, i syfte att öppna upp kontakten mellan kropp, själ, personlighet och ande. Allt för att släppa gamla mönster, bli hel och gå ut i livet med stabilitet och glädje! Du får information om vilka stödåtgärder som är bra för dig.

Behandlingen går även att utföras på distans.

Din investering:

Diagnos 600 kr, Blomsterdroppar 80kr
Enkel diagnos 350 kr Blomsterdroppar 80 kr

Örtbehandling

På Moder Jord finns det många olika örter att användas för läkning och helande. “Örternas läkningsförmåga är mycket kraftfull.” Här kan du beställa en örtdiagnos och få en blandning av örter som hjälper dig att läkas från de besvär du har.
Detta arbete utförs på distans eller på plats om så önskas.

Din investering:

Örtdiagnos 350 kr, Örter 80 kr

Medithera home - magnetfältsterapi

Magnetfältsmattan Medithera home skapar en resonans eller vibration som liknar kroppens egna celler.

Medithera-magnetfälten återställer cellfunktionen, tränger igenom hela kroppen och förstärker funktionerna på ett naturligt sätt. Detta gör det möjligt för kroppen att återhämta sin egen självläkande förmåga, vilket skyddar och förbättrar din hälsa.

Genom att ligga på Medithera magnetfältsmatta stimulerar pulserande elektromagnetiska fält med låg intensitet ämnesomsättning, syreupptagning och borttagning av gifter i kroppen. Detta stöder kroppen i sin egen självläkningsförmåga.

Vad händer under en behandling?

  • Förbättrad ämnesomsättning
  • Smärtlindring
  • Muskelavslappning
  • Minskad inflammation
  • Förbättrad sömn

Denna behandling är även lämplig att kombinera med annan valfri behandling.

Din investering:

300 kr/gång, 30 min
Antal gånger kan variera.
Pris: 5-kort 1350 kr
Pris: 10-kort 2500 kr