Friskvård på landet

Carpe Diem Sprängskulla är ett center för hälsa och välmående med ett gästboende.
Här finns möjlighet att hyra för mindre konferenser, kurser, olika event m.m.
Du kan också hyra ett rum om du är ute och reser eller bara vill ha en “hemester”.

Vi finns utanför Varberg i Veddige, med närheten till Göteborg. Hit kommer de som behöver hitta lugn och balans i livet och önskar en stillsam och hemtrevlig miljö med lantlig prägel och hållbarhetstänk.

Vision om en hälsosam plats

Företaget drivs av mig Karin och 2009 startades ombyggnaden av gården. Redan innan vi flyttade hit kunde jag känna av de kraftfulla och härliga energierna som fanns på platsen. En vision om förverkligande av ett uppstigningscentra med boende föddes.
Carpe diem Sprängskulla är byggt med stor målmedvetenhet och med stor kärlek till vår moder jord.

Söker du rum för egen verksamhet?

Här finns plats för fler att verka! Vi välkomnar även andra att komma och nyttja vår fina gård för egen verksamhet.

Karin, verksamhetsansvarig

Under många år har jag använt mig av helande och läkande energier. När livet hann ifatt mig och utbrändheten var ett faktum fann jag denna unika väg till läkning som sedan följt mig fram i livet.

Jag håller kanaliserade meditationer, vägledda helande behandlingar och kurser m.m. Jag finns för att sprida och använda mig av de nya, kraftfulla energier, som strömmar ner till allas vår moder jord för utveckling och växande.

Sprängskulla är ett uppstigningscentra där nya tidens energier flödar. Jag känner en stor värme, tacksamhet och glädje.