Meditera för god hälsa

Forskning visar på att regelbunden meditation sänker stresshormonet kortisol och ökar effekten i den delen av hjärnan som styr problemlösning.

Väg till återhämtning

Med ett ökat antal sjuka i psykisk ohälsa behöver vi finna möjlighet till återhämtning. Behöver du hjälp med att komma ner i varv, låta hjärnan få vila och hämta kraft?

Alla är välkomna!

Jag utför meditationer på Carpe Diem utanför Varberg eller på önskad plats. Alla kan vara med på våra meditationer från nybörjare till de som mediterat länge. Förutom våra ordinarie meditationer går det även att få skräddarsydda för individen.

Nybörjarmeditation

Var med om en heldag där du får lära dig att meditera. Under denna dag får du lära dig grunderna i meditation för att du själv ska kunna meditera hemma.

Känner du dig redo att prova på att meditera är detta kursen för dig.

Fullmånemeditation

Vid fullmåne sitter vi ute runt elden och mediterar tillsammans. Jag använder min trumma och trummans slag vibrerar och leder dig in i en kraftfull meditation, där du tar in månens energier. De stärker dig, ger dig kraft och ställer in dig i rätt vibrationer.

Pris: 250 kr

Uppstigningsmeditation från Kärlekens källa

Under denna meditation får du ta emot de renaste, klaraste, kärleksfullaste och starkaste energier som nu finns att tillgå. Du förhöjs i frekvens och får tillbaka en ny energi, ny kraft, ny visdom, samt stärks upp i din tillit till en bättre värld.

Pris: 250 kr

Omslutande meditation

En kraftfull kärleksfull meditation. Under dessa meditationer får du tillgång till den nya tidens energier, energier som hjälper dig i din egen utveckling. Allt eftersom tiden går förstärks dessa energier.

Vid varje meditationstillfälle sker det reningar, balanseringar och olika former av högre inställningar. Du vägleds in i djupet av ditt hjärta, där du får hjälp att frigöras från gamla mönster och minnen, som inte lägre gagnar dig på din livsresa.

Det sker en kraftfull jordning och en högre andlig utveckling under dessa meditationer.
Varje meditation är unik och väl inställd för alla i gruppen.

Pris: 250 kr

Trummeditation

En stark jordnära meditation. Med hjälp av trummans kraft leds du på en meditation för att få en starkare kontakt med Moder Jord. Du får kontakt med ditt kraftdjur, välkomnas att ta emot kraft och visdom från de fyra väderstrecken och de fyra elementen.
Du får även kraft och beskydd från det kraftdjur som är ditt.

Pris: 250 kr

Meditation för dig och ditt barn

En meditation där du mediterar tillsammans med ditt barn. Detta är en meditation för barn från 7 års ålder tillsammans med en vuxen. Där du mediterar i grupp tillsammans med ditt barn. Vi sitter i en cirkel och du vägleds på en egen inre resa där du är huvudpersonen.

Varje meditation är unik och mycket väl inställd för att passa just dig och ditt barn. Vi börjar med en kort genomgång och avslutar med att dela våra upplevelser. Du bjuds på frukt/enkel fika efteråt. Under dessa meditationer spelas lugn och stillsam musik.

Skräddarsydd meditation med personlig vägledning

Vill du må bättre och komma i balans? Jag skräddarsyr en meditation till dig, som hjälper dig att släppa negativa tankar, oro och stress. I den stressiga värld vi lever i är meditation ett fantastiskt verktyg att arbeta med. Den fyller dig med ny energi, balans och tillit.

För dig som vill prova på att meditera eller har mediterat tidigare. Kom själv eller tillsammans med en vän.

Pris: 800 kr