Program för 2024


Välkommen att titta in här på sidan – den kommer att fyllas på med nytt allt eftersom. Om du vill skickar vi gärna ut aktuell info till dig!

Alla meditationer föranmäls före kl.12 samma dag till Karin!
Fyll i dina uppgifter här eller anmäl dig till 0705 378302

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program  år 2024
I år blir det ingen Nyårsmeditation här på Carpe Diem, min allra käraste vän, livskamrat och stora kärlek lämnade moder jord tisdagen den 19  december. Jag behöver nu ta hand om mig själv under en tid. Jag planerar att vara åter i arbete den 1 februari. Återkommer med närmare information om detta framöver.

Jag önskar alla er mina följare 
Ett Gott Nytt År!
Ta väl hand om varandra!

I kärlek/Karin
 

Nytt program för Carpe Diem Sprängskulla  

Februari

OBS! Föreläsningen med Emma Botin Svenring lördagen den 17 februari är inställd. Återkommer med ny datum.

Övrigt program i februari

Omslutande meditation
Torsdagen den 22 februari kl. 18.30 – 20.00

Uppstigningsmeditation
Torsdagen den 29 februari kl. 18.30 – 20.00

Under denna meditation får du ta del av kraftfulla uppstigningsenergier som strömmar ner till vår Moder jord. Dessa energier hjälper dig att utvecklas och integreras in i den nya tid som nu är här ”Uppvaknandets tid”. Du förhöjs i frekvens och får ta emot energier som skapar balans, helar och utvecklar. Från uppstigningskällorna fylls du också på med ljus och kärlek och knyter en djupare kontakt med ditt högre jag.  

VARMT VÄLKOMMEN!

Mars
Uppstigningmeditation vid nymåne

Söndagen den 10 mars kl. 18.30 – 20.00

Under denna meditation får du ta del av kraftfulla uppstigningsenergier som strömmar ner till vår Moder jord. Dessa energier hjälper dig att utvecklas och integreras in i den nya tid som nu är här ”Uppvaknandets tid”. Du förhöjs i frekvens och får ta emot energier som skapar balans, helar och utvecklar. Från uppstigningskällorna fylls du också på med ljus och kärlek och knyter en djupare kontakt med ditt högre jag. Energierna förändras och expanderar mer och mer.

VARMT VÄLKOMMEN!  

Omslutande meditation ”Vårdagjämningen”
onsdagen den 20 mars kl.18.30 – 20.00

Vi firar med en kraftfull, kärleksfull, utvecklande omslutande meditation. Där ställs du in i den nya tidens energier. Hela mänskligheten får denna dag hjälp att öppna upp sitt hjärta, förstärkas i sin medvetenhet, se ljuset som expanderar mer och mer. Framtidstro!!! Ny tids energier flödar.

VARMT VÄLKOMMEN!

Fullmånemeditation
Måndagen den 25 mars kl. 18.30 – 20.00

Välkommen till Fullmånemeditation på Carpe Diem! Under denna meditation sitter vi ute runt brasan och mediterar till trummans slag.  En djup kontakt skapas mellan Månens och Moder Jords energier.
Du får uppleva en närhet till allt som är och allt som är menat att vara. En djup inre kontakt.

Välkommen med din anmälan till mina meditationer. Anmälan gär du till info@carpediemsprangskulla.com, eller sms/tel.0705 378302 senast kl. 12 samma dag.

Varmt Välkommen!

I kärlek/Karin